30-11: 9e EDITIE ROCKNIGHT

poster rocknight 9

30-11: 9e EDITIE ROCKNIGHT

18 oktober 2018 Boostenhof

De echte rock liefhebber weet wat er staat te gebeuren! ROCKNIGHT 9 in Boekend!Inmiddels niet weer weg te denken en uitgegroeid, naar we mogen stellen, een uiterst succesvolle formule waar we inmiddels toe zijn aan de 9e editie!

ROCKNIGHT 9 zal wederom gewoon plaatsvinden in de tot een rocktempel omgetoverde Feestzaal Boostenhof te Boekend op vrijdag 30 november. Iedereen is welkom vanaf 20.00 uur, de entree bedraagt 10 euro. Wie anders als de champions league onder de cover bands van Limburg welke als hoofdact zal fungeren.

RED PEPPER BULLWHIP!
Is een nadere introductie nog nodig. Wij denken van niet! Inmiddels voor de negende keer te gast in de Boekend. Voor wie deze band nog nooit heeft gezien is dit de ultieme kans om ze live te kunnen aanschouwen. Mannen met in elke vezel van hun lichaam rock zullen wederom zorgen voor een ultieme rock avond.

Hardrock in optima forma!
Het is natuurlijk niet vreemd dat RED PEPPER BULLWHIP een van de meest gevraagde cover bands in de omstreken is. Wat wil je met een band die bestaat uit muzikanten die allemaal hun sporen in de muziek ruimschoots hebben verdiend.

Red Pepper Bullwhip is:

  • John “JayCee” Cuijpers (Ayreon, Parris, Harris, Praying Mantis) – Vocals
  • Jasper Verbruggen (Heavy 70’s,Ultimate Guns N ’Roses Tribute ) – Guitars, Vocals
  • Bram Engelen (Ultimate Guns N’ Roses Tribute,David Readman Band)  – Guitars, Vocals
  • Gerard Gubbels (Parris, Harris) – Bass, Vocals
  • Hans in ’t Zandt (Vengeance, Mad Max, Steve Fister, Praying Mantis) – Drums, Vocals

En natuurlijk zijn we reuze trots dat hier Boekendenaar Gerard in speelt.

Het repertoire van RED PEPPER BULLWHIP bestaat o.a. uit Deep Purple, ZZ Top, Rainbow, Led Zeppelin, Whitesnake, Thin Lizzy, Iron Maiden etc.

Dit jaar voor het eerst in het voorprogramma Campaign.
Een professionele rock coverband die elke tent of zaal op zijn grondvesten laat schudden. Een band die met recht uniek te noemen is door hun bewuste repertoire keuze, hoog muzikaal niveau, excellerende samenzang en een frontman die elke zaal op de kop zet. Kwaliteiten die ze bewezen hebben door het winnen van de Clash of the Coverbands in 2010.

Met Campaign hebben we iets speciaals in huis. Door jarenlange ervaring brengen ze een dynamische show op maat met als specialisatie ” classic” rock. De top 1000 komt tot leven door live uitvoeringen van: Deep purple, Queen, Led Zeppelin, Journey en andere grootheden. Een muzikale reis door de tijd maken met een avond Campaign wordt er eentje om nooit te vergeten.

Campaign bestaat uit:

  • Leadzang – Marc Aerts
  • Gitaar/zang – Geert Josten
  • Basgitaar/zang – Joep Hoebers
  • Toetsen/zang – Jos Hoebers
  • Drum/zang – Niek Geurts

Zoals jullie gewend zijn zullen er tussen de optredens door zullen er wederom video’s, clips en live-opnames uit de oude doos vertoond worden. Do’nt miss it op vrijdag 30 november! Een avondje ouderwets rocken en haren schudden voor zover dat van toepassing is in rock city Boekend! De klanken van rockgoden zullen herleven op deze avond! RED PEPPER BULLWHIP en Campaign zullen hier garant voor staan. Dus tot ziens op vrijdag 30 november in Café Feestzaal Boostenhof te Boekend!!

ROCK ON!!!!!!!!!!!!

Over de schrijver

Sjoerd Van Heijster: