Actief/Sportief Feest

Actief en Sportief

Laser Kleiduiven Schieten is sensationeel en veilig, ook voor kinderen en de mindere grote “durfals”.

Met originele Winchester geweren kunt u uw schietkunsten tonen. In een spannende competitie gaat u op jacht naar de weggeschoten kleiduif. Bij het laser kleiduiven schieten wordt er door vijf of zelfs 10 deelnemers tegelijkertijd geschoten, maar wie raakt de kleiduif als eerste? Het scorebord geeft aan wie raak heeft geschoten bij de vier verschillende spelvormen.

Dit kleiduiven schieten is volstrekt ongevaarlijk want er wordt geschoten met infrarood en daarmee is het een milieuvriendelijk systeem. Ook `s avonds en ‘s nachts is dit spannende schietfestijn uitstekend inzetbaar. De lanceer installatie van het laser kleiduiven schieten laadt de fluorescerende duiven op voordat ze worden afgeschoten. Ze geven een lichtgevend heldergroen spoor tegen de nachtelijke hemel.

Laser kleiduiven schieten is een spel voor iedereen!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden in combinatie met eten, drinken, barbecue of andere wensen.

Bootcamp is een sportmethodiek in de buitenlucht die is gebaseerd op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger. Er wordt getraind in groepsverband waarbij de oefeningen elkaar snel afwisselen.

Er wordt gewerkt aan uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie, behendigheid en mentale aspecten. Oefeningen worden solo, met duo’s of in teamverband uitgevoerd. Iedere deelnemer kan op zijn eigen intensiteit het maximale uit de training halen. Het doel is om onder begeleiding van de instructeur effectief te trainen. Plezier staat voorop in de training.

Mogelijkheden bootcamp bij Boostenhof

Wij bieden verschillende soorten bootcamp trainingen aan naar de wensen van de deelnemers. De sportkern Boekend biedt hiervoor de ideale locatie. Achter de Boostenhof is een sportpark gelegen met o.a. voetbalvelden en rugbyvelden (gras), hockeyvelden (kunstgras) en een atletiekbaan. Tevens heeft Boostenhof nog 2 eigen tennisbanen. Op loopafstand van de Boostenhof ligt een uitgestrekt bosgebied, waardoor de Everlosebeek stroomt.

Mogelijkheden

 • Bootcamp in bosgebied met een militaristisch tintje
 • Bootcamp in een circuittrainingsvorm met niet alledaagse materialen zoals kettlebells, sandbags, speedladders, touwen, autobanden en balken
 • Bootcamp in spelvorm met teambuilding

In overleg is ook een combinatie mogelijk

Deze Bootcamp is mogelijk bij Boostenhof va 15 personen, alleen mogelijk in combinatie met catering.
Er is de mogelijkheid om zich te douchen en om te kleden.
Prijzen op aanvraag.

Voetgolf, een leuke activiteit vanuit Boostenhof op het Floriadeterrein.

Een prima combinatie met ons ‘FietsMix’ programma! Er word gespeeld op een 18 holes voetgolfbaan. Deze activiteit is alleen mogelijk in combinatie met catering door Boostenhof

Om 15:00 uur wordt u ontvangen bij cafe feestzaal Boostenhof in Venlo-Boekend. Daar wacht u een complete hand en kruisboogclinic.

In teams gaat u beginnen met het kruisboogschieten met de oefenronden, competitie en finales. Wie is de echte Wilhelm of Wilhelmina Tell? Aansluitend gaat u met de teams samen handboogschieten. Wie is de ware Robin Hood?

Vaste hand met de handboog.

Daarna vervolg met handboogschieten in teamverband. In het pyramide spel wordt strategisch inzicht verwacht, u heeft tevens ballonnen als joker. Afsluitend Knock-out ronde.

Schieten met een blaaspijp, dat is echt apart!

Vervolgens gaat het programma verder met blaaspijp schieten. Met behulp van een blaaspijp wordt gepoogd een hoge score te maken. Een activiteit die simpel lijkt maar uiteindelijk een uitdaging is.

De bekende luchtbuks komt ook aan bod.

In dit programma gaat u met de high power luchtbuks (met telescoopkijker) proberen om een poppetjes systeem te raken en tevens op een kaart met punten zo hoog mogelijk te scoren!

Hoe verloopt deze middag en wat kost het?

 • 15:00 uur ontvangst bij cafe feestzaal Boostenhof
 • 18:00 uur eventueel prijsuitreiking
 • 18:30 uur einde actief programma
 • Prijs op Aanvraag

Bij de fietsmix wordt gebruik gemaakt van diverse fietsen, zoals: De Chopper, tandem (u zit voor en achter), Giant Recive en postfiets staan klaar voor de start.

Elke groep heeft een fiets die voor zie is van een GPS systeem. Zo blijft het voor het gezelschap een verrassing waar de reis u naar toe brengt.

Maar, u weet het wel, want we gaan naar het mooiste klimpark. Een klimpark…wat is dat? Een bos vol avonturen dat net even anders is. Op 2 hectare zijn ongeveer 120 klimonderdelen geplaatst.

Dit natuurpark heeft 8 verschillende parcoursen die zich op 4 tot 15 meter hoogte in levende bomen bevinden. Het teambuildingsparcours bestaat uit een aantal klim- en klauteropdrachten, denkopdrachten en spelvormen; voor ieder wat wils.

Er zijn diverse teambuildingsopdrachten bij waarvan gebruik kan worden gemaakt in overleg met de begeleider.

Dit programma is mogelijk vanaf 15 personen.

Prijs op Aanvraag

Buiten staan ze al te wachten; De Giant Revive fietsen. De Giant Revive fiets? Het voordeel van de Giant Revive is dat deze een heerlijke zitpositie heeft volledig instelbaar.

Zadel en stuur zijn zonder hulpmiddelen aan te passen aan de bestuurder. De fiets is uiterst soepel.

Kortom, maximale mobiliteit en veel bekijks gegarandeerd. Op een verrassende locatie zullen wij de tafels dekken. De inhoud van deze lunch houdt onder andere in;

 • 2 witte broodjes p.p.
 • 1 krentenbol
 • Gekookt eitje
 • Beleg ham,kaas, en divers zoet beleg.
 • Koffie/thee en sinaasappelsap

Allemaal krijgt u een Giant Revivi fiets. Één van de fietsen is voorzien van een GPS navigatiesysteem. Dit navigatisysteem zal u leiden naar het shortgolf terrein. het traject van circa 16 kilometer zal u leiden over mooie wegen en prachtige landschappen.

De naam zegt het eigenlijk al: Shortgolf is golf dat op kortere banen gespeeld wordt. Op een shortgolfbaan varieert de lengte van de hole van ca. 45 tot 100 meter. Bij een reguliere golfbaan ligt dit tussen de 100 en 500 meter. De kwaliteit van de fairways en greens van de shortgolfbanen komt nagenoeg overeen die van met Officiële golfbanen.

Dit programma is mogelijk vanaf 15 personen.

Prijs op Aanvraag

Café-Feestzaal Boostenhof biedt in samenwerking met museum ‘van Wasrol tot DVD’ een aantal arrangementen aan. U bezoekt het museum en maakt een keuze uit enkele arrangementen van Boostenhof. Dit kan van goed verzorgde hapjes tot uitgebreide diners en mooie buffetten.

Het leukste museum in Venlo-Boekend

U bezoekt de site van het “Museum van Wasrol tot DVD”. In dit nieuwe museum wordt de geschiedenis van beeld en geluid zichtbaar en hoorbaar gemaakt. De collectie bevat vele bijzondere en zeldzame apparaten en is voor iedereen interessant. Tijdens een rondleiding worden vele van deze museumstukken gedemonstreerd. Uw ogen en oren zullen wijd opengaan!

Cultuurhistorisch erfgoed

Wie heeft er geen TV of radio? Ooit een LP, CD of DVD gekocht? Ooit een foto gezien? Beeld en Geluid, iedereen heeft ermee te maken. Toch is er bijzonder weinig aandacht voor de geschiedenis, voor het behoud van apparatuur. Te weinig wordt beseft dat we het over belangrijk cultuurhistorisch erfgoed hebben, dat een grote invloed heeft gehad op de ontwikkeling van onze huidige samenleving. De kennismaking met dit stukje technisch verleden inspireert en ontwikkelt creativiteit. U wordt geconfronteerd met buitengewoon innoverende technieken , revolutionaire vormgeving, ondernemersgeest en vlijt van honderdduizenden arbeiders van vaak niet meer bestaande ondernemingen.

Het museum geeft een beeld van de ontwikkeling van apparatuur op het vlak van beeld en geluid.

Zo zijn er oude automatisch spelende muziekinstrumenten te zien, maar ook de laatste ontwikkelingen op het gebied van MP3 spelers. Fonograaf, grammofoon of de eerste blu-rayspeler, het is er allemaal. Toverlantaarn of stereo-kijkkast, filmapparatuur of de geschiedenis van de Tefifon….. muziekbox of film-jukebox…… radio of TV…… de eerste cassettespeler of de eerste 45t platenspeler….. wire recorder of beeldplatenspeler….. de Nora Selectophon T5 of het Schaub-Lorenz Music-Center 5005….. etc. etc.

Een werkelijk UNIEK museum

U kunt hier een totaal-overzicht zien. Dat maakt dit museum “uniek”. U kunt hier vele bijzondere en zeldzame apparaten zien, u kunt hier kennis maken met apparaten die u nergens anders zult tegenkomen. Dat maakt dit museum “uniek”. Door demonstraties gaan de apparaten “leven”, gaat het verleden leven voor de toekomst. Vormgeving, design, kleuren, materialen, laat u verrassen!

Museum van Wasrol tot DVD. Maar…. wat is nu een wasrol?

Wikipedia:

“Een wasrol was een van de eerste methodes om geluid op te nemen en weer af te spelen. Wasrollen werden op grote schaal geproduceerd en gebruikt tussen ongeveer 1888 tot 1915 waarna de grammofoonplaat het belangrijkste medium werd om geluid op te nemen en af te spelen. In haar meest simpele vorm is een wasrol een cilinder die aan de buitenkant groeven bevat die de audio-opname bevatten. Een wasrol kan worden afgespeeld op een fonograaf.”

Let wel, over enkele jaren moet worden uitgelegd wat een DVD was!

Boostenhof heeft een leuk ‘Jeu de Boule’ arrangement, we ontvangen u met koffie/thee en Limburgse vlaai waarna we een kleine wandeling maken naar de Petanqueclub Venlo die vlakbij ons hun accommodatie hebben. Er zijn 27 buiten- en 12 binnenbanen. Hier speelt u op een leuke manier verschillende varianten jeu de Boule. U speelt een twee-en-half uur.

Terug naar Boostenhof

We lopen terug naar Boostenhof en genieten daar van een heerlijke barbecue of een uitgebreid buffet inclusief een 5 uur durend drankarrangement. Ons drankarrangement bestaat uit koffie, frisdrank, pils, wijn – port – sherry en binnenlands gedestilleerd. Het totale arrangement duurt een 8 uurtjes.

Wat kost het?

Het arrangement kost € 47,50 p.p. inclusief BTW en is mogelijk vanaf 30 personen. (Dit is exclusief de consumpties die genuttigd worden bij de Petanqueclub) Prijzen voor minder dan 30 personen op aanvraag.

Dit arrangement is ook te combineren met een wandeling vooraf door de Boekend. Wandelroute ‘de Greune long’ of een bezoek aan museum van Wasrol tot DVD.

Naast café-feestzaal Boostenhof liggen twee tennisbanen. Het is mogelijk om deze tennisbanen te huren in combinatie met een arrangement van Boostenhof.

Prijs op aanvraag.

Minimaal aantal personen 10

Een zeskamp draagt bij aan teamwork en teambuilding. Bij veel zeskamp spellen moet intensief worden samengewerkt. Uiteraard bieden we tal van mogelijkheden om uw bedrijfsuitje tot een succes te maken. Wij organiseren voor u een zeskamp, op maat en compleet verzorgd. Zo maken wij van uw zeskamp uitje een echte belevenis. Informeer naar de mogelijkheden.