Bruiloftsfeest Huwelijksvoltrekking

Bruiloftsfeest

Een bruiloft krijgt iets extra's bij Boostenhof

Een bruiloft/trouwpartij vergeet je een leven lang niet, de muziek, jullie gasten, de muziek, het buffet…. Er zijn zoveel indrukken die uiteindelijk het succes van deze dag bepalen. Daarom wil je niets aan het toeval overlaten en zeker weten dat je huwelijksfeest in goede handen is. Bij Boostenhof weten we wat er bij een bruiloft komt kijken, wij begrijpen wat deze dag tot een onvergetelijke maakt… en wij willen dat alles vlekkeloos verloopt.

Honderden bruidsparen ervaring.

Al honderden bruiloften zijn er gevierd in Boostenhof, bescheiden feestjes en uitbundige trouwpartijen…. van enkele tientallen tot 150 of meer gasten. Wij weten elke bruiloft op gepaste wjze in te vullen. Onze gastvrijheid en deskundigheid staan garant voor een zorgeloos feest, en onze verzorgde en vriendelijke medewerkers doen alles om het jullie en jullie gasten naar de zin te maken.

Huwelijksceremonie

Bij Boostenhof kunt u zelfs de officiële plechtigheid laten verzorgen. Laat u door ons of uw trouwambtenaar informeren over de mogelijkheden van dit onderdeel bij Boostenhof.

Een bruiloft voor iedereen

Door middel van schuifwanden (zie filmpje op Facebook) kunnen we de zaal geschikt maken voor elke bruiloft, van 40 tot 250 personen!

Complete arrangementen

Een bruiloft is niet goedkoop, maar toch hebben wij bij Boostenhof een aantal arrangementen samen weten te stellen waar werkelijk alles voor een geweldig feest in verwerkt is. Arrangementen met drank, hapjes en eventueel een buffet in diverse uitvoeringen. Desgewenst kunt u de gehele locatie ter beschikking krijgen, compleet met zaal, café en terras.

Hieronder een voorbeeld hoe een dag eruit kan zien:

  • Daggasten ontvangst op ons ( overdekt) terras.
  • Huwelijksceremonie in de feestzaal.
  • Proosten op ons terras met eventueel bruidstaart/diner/buffet
  • Feestavond in onze sfeervolle zaal.

Een aparte rookruimte

Goed om te weten, Boostenhof beschikt over een aparte rookruimte.

Een extra’tje van ons

Bij een bruiloft geven we de daggasten een glaasje champagne cadeau en eigen bedrukte viltjes. Dat valt altijd in zeer goede aarde. We bieden altijd maatwerk met op en top beleving zodat u mooie herinneringen overhoudt aan uw feest.

boostenhof