Het ultieme jaaroverzicht in quizvorm

Het ultieme jaaroverzicht in quizvorm

4 november 2017 Boostenhof

Wij verzorgen een onvergetelijke quiz bij Boostenhof, waarover men nog lang zal napraten. U hoeft zelf niets te regelen: wij nemen u alle zorgen uit handen.
Alle opmerkelijke, belangrijke en hilarische momenten van het afgelopen jaar komen tijdens deze quiz in een ontspannen sfeer voorbij. De “Oh-ja-momenten” vliegen de deelnemers om de oren. Vragenrondes (op het gebied van showbizz, politiek, sport en nieuws) wisselen elkaar af met muziekfragmenten en ludieke tussenrondes, zoals een heuse paardenrace of balletje balletje. Er is geen fysieke inspanning vereist, waardoor de quiz voor alle doelgroepen geschikt is.

Het verloop van de quiz
De quiz kan individueel worden gespeeld, maar ook in teams die u zelf samenstelt. Zo kunt u juist deelnemers bij elkaar plaatsen die elkaar nog niet kennen, of in het kader van teambuilding bestaande groepen of afdelingen tegen elkaar laten strijden. Alle deelnemers ontvangen van onze quizmaster een draadloos, interactief stemkastje. Doordat deze antwoordkastjes in constante verbinding staan met het scoresysteem, kunnen er op ieder gewenst moment actuele tussenstanden worden getoond. Hierdoor is het scoreverloop goed te volgen en kan iedereen zien wanneer andere deelnemers uitlopen of juist dichterbij komen in de stand. De spanning stijgt, fanatisme gegarandeerd.

Leuk voor iedereen
Vaak is het lastig om een activiteit te vinden die voor alle collega’s, vrienden of familieleden leuk is. Door de afwisseling is de Jaarquiz een activiteit waaraan iedereen plezier beleeft. Want u kent ze vast wel: die collega die echt alles weet van muziek, die vriend of vriendin die alle nieuwsfeitjes kent en de broer of zus die altijd wint met spelletjes. Het komt in de Jaarquiz allemaal aan bod, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat deelnemers afhaken

Compleet arrangement vanaf 40 personen:

  • 6 uur vrij drinken
  • Welkomstdrankje
  • Nootjesgarnituur
  • Bittergarnituur
  • Uitgebreid koud-warm buffet of hapjesparade
  • Jaarquiz duur plusminus 2 uur

Prijs : € 57,50 p.p. prijs inclusief BTW

Dit arrangement is uit te breiden met met DJ voor na de quiz.

Prijs op aanvraag.

Prijs onder de 40 personen is op aanvraag.

Meer informatie of reserveren kan via de contactpagina.

Over de schrijver

Sjoerd Van Heijster: