1:1 copy the real original https://www.patekphilippe.to.

best fake rolex watches would be the initially to develop a finish watch business..
the five core values are the rolex richard mille replica corporate culture.
the market share of a lot of famous brand there are many,who sells the best fausse rolex,is one of them.

real hands to produce may be the qualities associated with best http://www.amazewatches.com/.

Historie

Historie

Historie Boostenhof

“Boostenhof” in de Boekend is van oudsher als boerderij in gebruik geweest en dateert van rond 1800. Door de groei van het inwonersaantal van de Boekend, groeide ook de behoefte aan een plek waar activiteiten georganiseerd konden worden. In 1974 werd voor dit doel deze boerderij in gebruik genomen.

“Boostenhof” groeide mee met de huidige moderne leefwijze en is in een bijzondere stijl verbouwd. Hiermee behoort “Boostenhof” tot een van de mooiste en vooruitstrevende horecabedrijven in de regio. Rustig gelegen aan de Heymansstraat, voorzien van ruime parkeergelegenheid, Vindt u “Boostenhof” middenin de dorpskern van de Boekend.

Niet ver verwijderd van Het dorp liggen prachtige stukjes beschermde “Boostenhof” natuurgebieden, zoals “De Crayel Heide”, “Het Koelbroek” en de “Noordervaart”. Vanaf Boostenhof kunt u hierheen een mooie start maken voor een leuke fiets- of wandelroute.
Boostenhof en de familie Dings.

De Boostenhof, sinds 1994 geéxploiteerd door de familie Dings, heeft zich middels jarenlange Horeca ervaring gespecialiseerd in het verzorgen van bruiloften,(bedrijfs)feesten, themafeesten, brunches, barbecue en koffietafels. De feestzaal is geschikt vanaf 40 personen tot 250 personen. Door middel van schuifwanden kunnen we de feestzaal groter en kleiner maken. In de feestzaal kan men de temperatuur regelen d.m.v. airconditioning. Dit is tegenwoordig wel noodzakelijk.

Het café is in 2003 bijna geheel gerenoveerd het heeft de uitstraling van een gezellig bruincafé. Vele verenigingen maken gebruik van het café en de feestzaal, Zoals bijvoorbeeld joekskapellen, muziekvereniging, zangkoor, biljartclub, dartclub, seniorenvereniging, voetbalclub,tennisclub en nog enkele andere verenigingen.

Van vrijdag tot en met zondag en doordeweeks overdag is de feestzaal vrij voor het organiseren van feesten en partijen. Voor kleinere groepen is het ook mogelijk om in het café eventueel te darten of een ander festiviteit te organiseren.

Op het tijdloze terras aan de voorzijde van de Boostenhof, kan men in alle rust genieten van zowel diverse soorten koffie, ijscoupes, speciaalbieren, snacks als een gerecht van de kleine kaart.

De familie Dings zal u graag te woord staan voor verdere informatie en diensten die aangeboden kunnen worden binnen Café-Feestzaal “Boostenhof”