1:1 copy the real original https://www.patekphilippe.to.

best fake rolex watches would be the initially to develop a finish watch business..
the five core values are the rolex richard mille replica corporate culture.
the market share of a lot of famous brand there are many,who sells the best fausse rolex,is one of them.

real hands to produce may be the qualities associated with best http://www.amazewatches.com/.

Referenties

Referenties

Peter en Petra Bors

“Goed verzorgd , goed personeel en een zeer goede locatie voor feestjes en partijen”


Roy en Natasha

Afgelopen vrijdag hebben wij ons trouwfeest gevierd bij de boostenhof.
Allereerst hebben we vooraf goede en duidelijke communicatie gehad. Op de dag zelf werden wij als bruidspaar en onze dag gasten ontvangen met een lekkere bessen prosecco van het huis. Daarna kwamen de andere gasten binnen. Iedereen en ook wij waren heel erg te spreken over de goede service! De glazen werden vaak al bijgevuld zonder dat je er erg in had haha! De medewerkers liepen continu rond om eventuele bestellingen op te nemen en om eten uit te serveren. Ze waren er zelfs niet vies van om eventjes lekker mee te dansen nadat ze de dansvloer op waren getrokken. Tevens hing er onderling een goede sfeer en waren ze allen zeer vriendelijk.

Over het algemeen dus een super avond gehad! Wij zullen hier zeker terugkomen voor andere feesten, een echte aanrader!


Lucia en Maurice

“26 mei hebben Maurice en ik ons huwelijk bij jullie gevierd. Wat een top locatie. Maar vooral de bediening was super goed. Overal hebben ze oog voor. Spontaan wat veranderen is geen probleem, geen haast en geen druk. De dag was super verzorgd en iedereen is vol lof. Ook de verhouding van prijs/ kwaliteit is top. Hartelijk dank!”


Gerrit Spreeuwenberg

“Super zaak, echt een aanrader voor iedereen. Ik heb mijn verjaardag daar gehouden, echt super alles!” (reactie via Facebook)


Andrea Geurts-Tegelaers

“Top locatie voor een mooie bruiloft” (reactie via Facebook)


Yolanda Kremers

“Super lokatie … netjes… super personeel… heerlijke hapjes … snelle bediening … gewoon een Top Tent” (reactie via Facebook)


Gouden Bruiloft Jan en Corrie Jacobs

“In april vierden we onze gouden bruiloft in Boostenhof.. Alles was tot in de puntjes verzorgd.. Buffetten en bediening helemaal zoals we dat graag zagen. Ook van onze gasten hebben we alleen maar complimenten gehoord. Dit heeft die dag gemaakt tot een onvergetelijke! En, ook niet onbelangrijk,een goede prijs/kwaliteit verhouding.. Mochten we nog een platina bruiloft kunnen vieren, , dan zeker weer bij jullie.”


Media Markt Venlo

“Op 1 november ons personeelsfeest hier gehad! Alles was super geregeld! Iedereen heeft een top avond gehad! Bedankt!”


Lysette van den Heuvel

“Wij hebben op 17 oktober 2014 onze bruiloft gevierd bij de Boostenhof. We hebben een ontzettende fijne avond gehad. De locatie is erg mooi, de bediening is vriendelijk en vlot en de hapjesparade was heerlijk. Terug kijkend op deze dag krijgen we alleen maar positieve berichten en heeft iedereen genoten van een zeer goed verzorgde avond. Bij de Boostenhof kun je met een gerust hart de verzorging van je feestavond prima uit handen geven, een echte aanrader!”


Melissa en Kevin Robben

“Op 25-7 hebben wij ons trouwfeest gevierd bij café-feestzaal Het Boostenhof. Alle aanwezigen hebben genoten van heerlijk eten, geweldige bediening en een super sfeer! Dit was ons eerste (eigen) feestje bij Boostenhof, maar zeker niet het laatste! Eric & Dunja: Hartelijk bedankt voor een SUPER avond. Het was geweldig! En van ons een dikke 10!”


Geert en Marga de Swart-Haanen

“Wij mochten afgelopen zaterdag ons 25 jarig huwelijksfeest vieren. Dit hebben wij gedaan, en goed gedaan, in café-zaal Boostenhof bij Eric en Dunja. Zij en hun team hebben ons en onze gasten een onvergetelijke avond bezorgd. Super geregeld en wij kunnen dit bij iedereen aanbevelen.

Eric, Dunja en team Boostenhof hartelijk bedankt.”


Personeelsvereniging MIFA Aluminium BV

“Bedankt voor de goede zorgen van afgelopen zaterdag. Was top allemaal!”


Rene en Marian Roulaux

“Ik werk al jaren bij café-feestzaal boostenhof. Ik weet dat het altijd goed verzorgd is en veel mensen hier feest hebben en altijd heel tevreden zijn. Gisteren heb ik zelf mijn 25 jarig Huwelijksfeest gevierd en nu maak ik het eens mee hoe de feesten verzorgd zijn en ik moet zeggen FANTASTISCH. Wij willen iedereen bedanken voor ons geweldig feest. En zeker het personeel die gisteren ons heel goed heeft verzorgd.”


Ans Bouten

“We hebben hier onze geweldige en onvergetelijke bruiloft gehad afgelopen vrijdag 18 oktober 2013!!! Alles was helemaal tot in de puntjes verzorgd! Nu nog flink nagenieten van alle mooie herinneringen!”


Cyrenne van der Aart

“Wij hebben hier 24 augustus 2012 ons trouwfeest gehad, op en top goed, veel complimenten van de gasten gehad dat het zo goed georganiseerd was en niets was te veel voor eric en de medewerkers. ik kan het iedereen aanbevelen een toplocatie en de prijs is ook top!!”


Diana Thijssen

“Wij hebben 31 mei ons trouwfeestje hier gevierd.We wilden een knus,los en natuurlijk een gezellig feest!! Omdat we ons feest in het gezellige cafe konden vieren was voor ons deze avond helemaal geslaagd en heerlijk ongedwongen. De hapjesparade was top net als de bediening!! Bedankt voor deze onvergetelijke avond! ( Ook de rit naar huis was lachen 😉 ).

Het is een top locatie, voor een feestje in mooi en super gezellig Cafe, met goede bediening. Een echte aanrader!”

Tevreden Referenties

Media Markt Venlo

Op 1 november ons personeelsfeest hier gehad! Alles was super geregeld! Iedereen heeft een top avond gehad! Bedankt!


Lysette van den Heuvel

Wij hebben op 17 oktober 2014 onze bruiloft gevierd bij de Boostenhof. We hebben een ontzettende fijne avond gehad. De locatie is erg mooi, de bediening is vriendelijk en vlot en de hapjesparade was heerlijk. Terug kijkend op deze dag krijgen we alleen maar positieve berichten en heeft iedereen genoten van een zeer goed verzorgde avond. Bij de Boostenhof kun je met een gerust hart de verzorging van je feestavond prima uit handen geven, een echte aanrader!


Melissa en Kevin Robben

Op 25-7 hebben wij ons trouwfeest gevierd bij café-feestzaal Het Boostenhof. Alle aanwezigen hebben genoten van heerlijk eten, geweldige bediening en een super sfeer! Dit was ons eerste (eigen) feestje bij Boostenhof, maar zeker niet het laatste! Eric & Dunja: Hartelijk bedankt voor een SUPER avond. Het was geweldig! En van ons een dikke 10!


Geert en Marga de Swart-Haanen

Wij mochten afgelopen zaterdag ons 25 jarig huwelijksfeest vieren. Dit hebben wij gedaan, en goed gedaan, in café-zaal Boostenhof bij Eric en Dunja. Zij en hun team hebben ons en onze gasten een onvergetelijke avond bezorgd. Super geregeld en wij kunnen dit bij iedereen aanbevelen.

Eric, Dunja en team Boostenhof hartelijk bedankt.


Personeelsvereniging MIFA Aluminium BV

Bedankt voor de goede zorgen van afgelopen zaterdag. Was top allemaal!


Rene en Marian Roulaux

Ik werk al jaren bij café-feestzaal boostenhof. Ik weet dat het altijd goed verzorgd is en veel mensen hier feest hebben en altijd heel tevreden zijn. Gisteren heb ik zelf mijn 25 jarig Huwelijkfeest gevierd en nu maak ik het eens mee hoe de feesten verzorgd zijn en ik moet zeggen FANTASTISCH. Wij willen iedereen bedanken voor ons geweldig feest. En zeker het personeel die gisteren ons heel goed heeft verzorgd.


Ans Bouten

We hebben hier onze geweldige en onvergetelijke bruiloft gehad afgelopen vrijdag 18 oktober 2013!!! Alles was helemaal tot in de puntjes verzorgd! Nu nog flink nagenieten van alle mooie herinneringen!


Cyrenne van der Aart

Wij hebben hier 24 augustus 2012 ons trouwfeest gehad, op en top goed, veel complimenten van de gasten gehad dat het zo goed georganiseerd was en niets was te veel voor eric en de medewerkers. ik kan het iedereen aanbevelen een toplocatie en de prijs is ook top!!


Diana Thijssen

Wij hebben 31 mei ons trouwfeestje hier gevierd.We wilden een knus,los en natuurlijk een gezellig feest!! Omdat we ons feest in het gezellige cafe konden vieren was voor ons deze avond helemaal geslaagd en heerlijk ongedwongen. De hapjesparade was top net als de bediening!! Bedankt voor deze onvergetelijke avond! ( Ook de rit naar huis was lachen 😉 ).

Het is een top locatie, voor een feestje in mooi en super gezellig Cafe, met goede bediening. Een echte aanrader!

Tonny van der Zanden en Gé van Heijster

Eric, Dunja en crew, wij hebben een door jullie heel goed verzorgd en gezellig bruiloftsfeest (40 jaar) gevierd op 22 november j.l. gevierd. Alles was top verzorgd, eten, drinken, bediening, noem maar op en tegen een goede prijs. Alles wat Eric in de voorbespreking voorstelde heeft hij dik waar gemaakt. Voor drankjes was uitstekend gezorgd, niemand hoefde te vragen of het was alweer geregeld. Echt een aanrader.


Seco Jabro

Het Seco Jabro personeelsfeest was prima verzorgd. Goede bediening, heerlijk eten en mooie gezellige feestruimte. Top avond gehad. Zeker een aanrader. Bedankt voor de leuke avond.


Media Markt Venlo

Op 1 november ons personeelsfeest hier gehad! Alles was super geregeld! Iedereen heeft een top avond gehad! Bedankt!


Lysette van den Heuvel

Wij hebben op 17 oktober 2014 onze bruiloft gevierd bij de Boostenhof. We hebben een ontzettende fijne avond gehad. De locatie is erg mooi, de bediening is vriendelijk en vlot en de hapjesparade was heerlijk. Terug kijkend op deze dag krijgen we alleen maar positieve berichten en heeft iedereen genoten van een zeer goed verzorgde avond. Bij de Boostenhof kun je met een gerust hart de verzorging van je feestavond prima uit handen geven, een echte aanrader!


Melissa en Kevin Robben

Op 25-7 hebben wij ons trouwfeest gevierd bij café-feestzaal Het Boostenhof. Alle aanwezigen hebben genoten van heerlijk eten, geweldige bediening en een super sfeer! Dit was ons eerste (eigen) feestje bij Boostenhof, maar zeker niet het laatste! Eric & Dunja: Hartelijk bedankt voor een SUPER avond. Het was geweldig! En van ons een dikke 10!


Geert en Marga de Swart-Haanen

Wij mochten afgelopen zaterdag ons 25 jarig huwelijksfeest vieren. Dit hebben wij gedaan, en goed gedaan, in café-zaal Boostenhof bij Eric en Dunja. Zij en hun team hebben ons en onze gasten een onvergetelijke avond bezorgd. Super geregeld en wij kunnen dit bij iedereen aanbevelen.

Eric, Dunja en team Boostenhof hartelijk bedankt.


Personeelsvereniging MIFA Aluminium BV

Bedankt voor de goede zorgen van afgelopen zaterdag. Was top allemaal!


Rene en Marian Roulaux

Ik werk al jaren bij café-feestzaal boostenhof. Ik weet dat het altijd goed verzorgd is en veel mensen hier feest hebben en altijd heel tevreden zijn. Gisteren heb ik zelf mijn 25 jarig Huwelijkfeest gevierd en nu maak ik het eens mee hoe de feesten verzorgd zijn en ik moet zeggen FANTASTISCH. Wij willen iedereen bedanken voor ons geweldig feest. En zeker het personeel die gisteren ons heel goed heeft verzorgd.


Ans Bouten

We hebben hier onze geweldige en onvergetelijke bruiloft gehad afgelopen vrijdag 18 oktober 2013!!! Alles was helemaal tot in de puntjes verzorgd! Nu nog flink nagenieten van alle mooie herinneringen!


Cyrenne van der Aart

Wij hebben hier 24 augustus 2012 ons trouwfeest gehad, op en top goed, veel complimenten van de gasten gehad dat het zo goed georganiseerd was en niets was te veel voor eric en de medewerkers. ik kan het iedereen aanbevelen een toplocatie en de prijs is ook top!!


Diana Thijssen

Wij hebben 31 mei ons trouwfeestje hier gevierd.We wilden een knus,los en natuurlijk een gezellig feest!! Omdat we ons feest in het gezellige cafe konden vieren was voor ons deze avond helemaal geslaagd en heerlijk ongedwongen. De hapjesparade was top net als de bediening!! Bedankt voor deze onvergetelijke avond! ( Ook de rit naar huis was lachen 😉 ).

Het is een top locatie, voor een feestje in mooi en super gezellig Cafe, met goede bediening. Een echte aanrader!