1:1 copy the real original https://www.patekphilippe.to.

best fake rolex watches would be the initially to develop a finish watch business..
the five core values are the rolex richard mille replica corporate culture.
the market share of a lot of famous brand there are many,who sells the best fausse rolex,is one of them.

real hands to produce may be the qualities associated with best http://www.amazewatches.com/.

Cafe en Terras

Café en terras

Het bruine Café van Boostenhof

Het café is geheel gerenoveerd en heeft de uitstraling van een gezellig bruin café. Vele verenigingen maken gebruik van het café en de feestzaal, Zoals bijvoorbeeld joekskapellen, muziekvereniging, zangkoor, biljartclub, dartclub, seniorenvereniging, voetbalclub, tennisclub, etc.

Geschikt voor kleinere feesten en activiteiten

Van vrijdag tot en met zondag en doordeweeks overdag is de feestzaal vrij voor het organiseren van feesten en partijen. Voor kleinere groepen is het ook mogelijk om in het cafe eventueel te darten of een ander festiviteit te organiseren.

Gezond Uitrustpunt

Café-Feestzaal Boostenhof beschikt over één van de mooiste terrassen in de regio Venlo. Gelegen op een steenworp afstand van mooie natuurgebieden en zeer geschikt als rustpunt tijdens fietstochten of wandelingen. Deze tochten kunnen wij trouwens ook voor u organiseren! Denk hierbij aan wandelroute “de Greune Long” van 5 en 10 kilometer.

Huur ons Café-terras

Bij Boostenhof kunt u terecht voor een leuk feestje, met of zonder een goed verzorgde barbecue of brunch, een uitgebreid diner en de zéér populaire hapjesparade. Dan huurt u gewoon ons café en/of terras af, zodat u samen met uw gasten kunt doorbrengen. En heeft u speciale wensen, leg ze maar bij ons neer. Wij kunnen u waarschijnlijk prima van dienst zijn!

Kinderen moeten kunnen spelen

Naast Boostenhof ligt een groot grasveld met speeltoestellen. U kunt met een gerust hart genieten op ons terras en heeft geen kind aan de kinderen 🙂